Η Πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Oasis

Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Oasis λειτουργεί από το 1996.

Ιστορικό

Η πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Oasis λειτουργεί από το 1996. Η μονάδα μας δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο, για να καλύψει ένα ποιοτικό κενό στις υπηρεσίες υγείας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

poioi-eimaste

Η αδειοδότηση, η εποπτεία και η συνεχής αξιολόγηση πραγματοποιείται από τη Διεύθυνση Κοινωνικής Πρόνοιας της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Βόρειου Τομέα. Η μονάδα μας απολαμβάνει άριστες κριτικές με αποτέλεσμα να αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές στο χώρο. Είμαστε μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων.

Φιλοσοφία – Όραμα

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Oasis, αντιμετωπίζουμε τον κάθε περιθαλπόμενο με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, με γνώμονα τις ανάγκες του για εξατομικευμένη φροντίδα. Έμπειρο και ειδικευμένο προσωπικό προσφέρει 24ωρη φροντίδα για να καλύψει τις ανάγκες των περιθαλπόμενων μας. Το προσωπικό της μονάδας μας έχει την εμπειρία να ανταποκριθεί στις οργανικές και ψυχολογικές  ανάγκες, που συνδέονται με την τρίτη ηλικία. Λειτουργούμε σε συνεχή βάση προγράμματα νοητικής ενδυνάμωσης, οι οποίες βοηθούν στη διατήρηση και βελτίωση των ικανοτήτων των ηλικιωμένων.

Το όραμα μας είναι να διατηρούμε και να προωθούμε την ευημερία και την υγεία των ενοίκων μας, να αφουγκραζόμαστε τις επιθυμίες και ανάγκες τους, μέσω μιας σχέσης εμπιστοσύνης και να προσφέρουμε νοσηλευτική και ιατρική φροντίδα βασισμένη στην έρευνα και την επιστημονική γνώση. Πιστεύουμε ότι οι περιθαλπόμενοι μας και οι συγγενείς τους θα πρέπει να είναι ενημερωμένοι σχετικά με την πορεία της υγείας τους και να μετέχουν στη διαδικασία των αποφάσεων σχετικά με την παρεχόμενη φροντίδα με σεβασμό στις πεποιθήσεις και τις επιθυμίες τους.

Οι στόχοι μας

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Oasis, στόχος μας είναι να παρέχουμε την υψηλότερης ποιότητας φροντίδα μέσα σε ένα φιλόξενο και οικογενειακό περιβάλλον. Μέριμνα μας είναι η ασφάλεια, η άνεση και προσοχή στη λεπτομέρεια.

Επιδιώκουμε:

  • Να παρέχουμε ένα ασφαλές, σταθερό και άνετο περιβάλλον, όπου η ατομική φροντίδα και ο σεβασμός στην προσωπικότητα και την αξιοπρέπεια είναι υψίστης σημασίας.
  • Να παρέχουμε ποιοτική φροντίδα, προκειμένου να ανταποκρινόμαστε στις σωματικές, ψυχολογικές και κοινωνικές ανάγκες των περιθαλπομένων.
  • Να ανακουφίζουμε τον πόνο και να προωθούμε την αίσθηση της ευημερίας.
  • Να τονώνουμε και να διατηρούμε τη σωματική και νοητική δραστηριότητα, καθώς και την κοινωνική ευημερία.
  • Να προσφέρουμε στους περιθαλπόμενους μας το δικαίωμα στην προσωπική ανεξαρτησία και προσωπική επιλογή.
  • Να παρέχουμε εξαιρετικό επίπεδο και επιλογή στη διατροφή με ποικιλία φαγητών στο μενού, που καλύπτει τις διατροφικές ανάγκες και προωθεί τη μεσογειακή υγιεινή διατροφή.
  • Να θέτουμε ρεαλιστικούς και πραγματοποιήσιμους στόχους και να ενθαρρύνουμε τη συμμετοχή των περιθαλπομένων και των οικείων τους στη λήψη αποφάσεων για την επίτευξη των επιμέρους στόχων.

Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945