Χώροι & Ανέσεις στην Μονάδα Oasis

Στη μονάδα φροντίδας ηλικωμένων Oasis κάθε δωμάτιο είναι ξεχωριστό και σας προσκαλούμε να μας επισκεφτείτε ώστε να βρείτε το χώρο που ταιριάζει στις ανάγκες σας και να νιώσετε τη θαλπωρή και την οικογενειακή αίσθηση της Oasis.

Δωμάτια & Παροχές

Στην μονάδα φροντίδας Oasis παρέχεται η δυνατότητα μακροχρόνιας διαμονής, αλλά και διαμονής για λίγες εβδομάδες σε φωτεινά μονόκλινα, δίκλινα, και τρίκλινα δωμάτια ανάλογα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Τα δωμάτια έχουν δικό τους μπάνιο και μπαλκόνι, τηλέφωνο και τηλεόραση. Η διακόσμηση των δωματίων είναι διακριτική και καλαίσθητη, αλλά σας ενθαρρύνουμε να φέρετε δικά σας προσωπικά αντικείμενα με συναισθηματική αξία όπως κάδρα ή φωτογραφίες ή έπιπλα. Η ενέργεια αυτή υποβοηθά τη διαδικασία προσαρμογής του ηλικιωμένου στο νέο περιβάλλον.

Το κτίριο της Oasis έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με την άδεια και τις προδιαγραφές του Υπουργείου Υγείας με γνώμονα την ασφάλεια και άνεση των ενοίκων της. Υπάρχει κλιματισμός, κεντρική θέρμανση και μόνιμο ζεστό νερό για μια άνετη διαμονή. Περιβάλλεται από όμορφο και φροντισμένο κήπο με διαδρόμους περιπάτου προσβάσιμο και με αναπηρικά αμαξίδια. Υπάρχουν τρία σαλόνια και χώρος εστίασης όπως επίσης και μεγάλες βεράντες με πρόσβαση από κάθε δωμάτιο.

Φωτογραφίες των χώρων μας


Στις εγκαταστάσεις της Μονάδας Φροντίδας Ηλικιωμένων Oasis, σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, αντιολισθητικά πατώματα, χειρολαβές και ειδικά σχεδιασμένα μπάνια για άτομα με ειδικές ανάγκες, προσφέρουν μεγάλο βαθμό ασφάλειας στους ενοίκους και το προσωπικό. Το κτίριο της Oasis εμπνέει σπιτικό χαρακτήρα. Για την αποφυγή μη ηθελημένης εξόδου κάποιου ηλικιωμένου από το χώρο, υπάρχουν ειδικά συστήματα κωδικών που διακριτικά επιτυγχάνουν αυτό τον σκοπό, χωρίς όμως να δίνουν το αίσθημα ενός ιδρύματος ή μιας κλινικής.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945