Δραστηριότητες

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Όασις αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητας και οι περιθαλπόμενοι ενθαρρύνονται να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στις δραστηριότητες της περιοχής.

Δραστηριότητες στη μονάδα μας

Η Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Oasis αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της κοινότητας και οι περιθαλπόμενοι ενθαρρύνονται να συμμετέχουν και να συμβάλλουν στις δραστηριότητες της περιοχής. Ταυτόχρονα κάτοικοι της κοινότητας, ενθαρρύνονται να επισκέπτονται τη μονάδα μας.

Επισκέψεις από σχολεία, Κ.Α.Π.Η. δίνουν χαρά στους ηλικιωμένους που φιλοξενούνται κοντά μας. Εθελοντές από την κοινότητα επισκέπτονται συχνά τις μονάδες μας και προσφέρουν παρέα με την παρουσία τους στους ηλικιωμένους.

Στο χώρο μας πραγματοποιούνται μουσικές εκδηλώσεις με χορό και τραγούδι σε κάθε ευκαιρία (γενέθλια, κοπή πίτας, απόκριες κ.τ.λ.). Η μονάδα έχει επισκέψεις από την τοπική Εκκλησία και έτσι οι τρόφιμοι μπορούν να εξασκήσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα (Ευχέλαιο, Θεία Κοινωνία κτλ).

Η μονάδα μας στα πλαίσια της κοινωνικής ευθύνης συμμετέχει ενεργά σε δραστηριότητες που βοηθούν κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες, καθώς επίσης συμμετέχει στην ανακύκλωση υλικών όπως χαρτί, πλαστικό, μαγειρικό λάδι κ.ο.κ.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945