Ασφάλεια

Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, αντιολισθητικά πατώματα, χειρολαβές και ειδικά σχεδιασμένα μπάνια.

Ασφάλεια στους χώρους μας

Νιώθουμε την αγωνία των συγγενών για τη διασφάλιση της ασφάλειας των δικών τους που μας έχουν εμπιστευτεί. Με συστηματικό τρόπο φροντίζουμε για την ασφάλεια των φιλοξενούμενων μας στο μέτρο που είναι δυνατό. Οι εγκαταστάσεις μας είναι εξοπλισμένες με συστήματα πυρανίχνευσης και πυρόσβεσης, αντιολισθητικά πατώματα, χειρολαβές και ειδικά σχεδιασμένα μπάνια.

Για την αποφυγή μη ηθελημένης εξόδου κάποιου ηλικιωμένου από το χώρο, υπάρχουν ειδικά συστήματα κωδικών που διακριτικά επιτυγχάνουν αυτό τον σκοπό, χωρίς όμως να δίνουν το αίσθημα ενός ιδρύματος ή μιας κλινικής.

safety

Ειδικές διακριτικές ζώνες χρησιμοποιούνται με την συγκατάθεση των συγγενών σε περιπτώσεις που ο ηλικιωμένος έχει κίνδυνο πτώσης από την καρέκλα. Όλα τα κρεβάτια μας έχουν πτυσσόμενα πλαϊνά κάγκελα αν χρειαστεί.

Πλήρες φαρμακείο με φάρμακα και υλικά πρώτης ανάγκης καλύπτουν τα περισσότερα επείγοντα περιστατικά χωρίς την ανάγκη διακομιδής σε νοσοκομείο.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945