Ιατρική φροντίδα

Η μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Oasis διαθέτει ειδική παθολόγο με μεγάλη εμπειρία στα προβλήματα της τρίτης ηλικίας, για την ιατρική παρακολούθηση τους.

Ιατρική φροντίδα στη μονάδα Oasis

doctors

Η ιατρός μας επισκέπτεται και εξετάζει όλους τους περιθαλπόμενους σε τακτική βάση και εκτάκτως εάν παραστεί ανάγκη. Φροντίζει για την τήρηση και ενημέρωση του ιατρικού φακέλου κάθε ασθενούς, ενώ σε συνεργασία με τις προϊστάμενες νοσηλεύτριες και τους υπόλοιπους φροντιστές καταρτίζει το κατάλληλο πλάνο θεραπείας για κάθε περιθαλπόμενο.

Η συνταγογράφηση της φαρμακευτικής αγωγής πραγματοποιείται από την ιατρό της μονάδας ηλεκτρονικά.

Εάν παραστεί ανάγκη για νοσηλεία, ο ιατρός παραπέμπει κατάλληλα σε νοσηλευτικό ίδρυμα, τον περιθαλπόμενο ασθενή, μετά από συνεννόηση με τους οικείους του. Πολλές νοσηλευτικές και ιατρικές πράξεις, όμως πραγματοποιούνται στο χώρο μας με σκοπό να αποφεύγεται αν είναι δυνατόν άσκοπη μετακίνηση των ασθενών.

Συνεργαζόμενα εργαστήρια της περιοχής παρέχουν δυνατότητα για εξετάσεις αίματος, ακτινογραφίες ή άλλες παρακλινικές εξετάσεις. Πολλές από αυτές τις εξετάσεις μπορούν να πραγματοποιηθούν στο χώρο μας, ενώ εάν απαιτηθεί μετακίνηση, συνεργαζόμενα ιδιωτικά ασθενοφόρα μεταφέρουν τον ασθενή με χαμηλό κόστος στα ανάλογα εργαστήρια.

Η Oasis συνεργάζεται με την κλινική ΙΑΣΩ General του Χολαργού με ειδικές τιμές στους περιθαλπόμενους της.

Επίσης, στη μονάδα μας συνεργαζόμαστε και με άλλες ειδικότητες γιατρών όπως: Καρδιολόγο, Νευρολόγο, Ψυχίατρο, Γαστρεντερολόγο, Ουρολόγο, Χειρουργό και Οδοντίατρο για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει. Οι συγγενείς μπορούν ελεύθερα να καλούν τον ιατρό της επιλογής τους εάν το επιθυμούν.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945