Νόσος τελικού σταδίου

Η παρηγορητική φροντίδα ασθενών τελικού σταδίου, στοχεύει να απαλύνει τον πόνο και τα συμπτώματα μιας νόσου στο τελικό στάδιο της, με σκοπό τη διασφάλιση μιας καλύτερης δυνατής ποιότητας ζωής.

Παρηγορητική φροντίδα

Εκτός από τη διαχείριση των συμπτωμάτων, άλλοι στόχοι της παρηγορητικής φροντίδας περιλαμβάνουν τον σχεδιασμό ρεαλιστικών στόχων για την υποστήριξη του ασθενούς, που συνάδουν με τις αξίες και τις προτιμήσεις του αυτού και της οικογένειας του, την συνεπή και σταθερή επικοινωνία μεταξύ του ασθενούς και όλων όσων εμπλέκονται στη φροντίδα του και τέλος την ψυχοκοινωνική, πνευματική και πρακτική υποστήριξη προς τους ασθενείς και τις οικογένειές τους.

Το σπιτικό και οικογενειακό περιβάλλον της μονάδας μας, σε αντιδιαστολή με το στείρο και απρόσωπο περιβάλλον του νοσοκομείου, μπορεί να προσφέρει το κατάλληλο χώρο για έναν άνθρωπο που δυστυχώς το νόσημα του τον έχει φέρει στο τέλος της ζωής του (νόσο τελικού σταδίου).

Ο σεβασμός στην προσωπικότητα του ασθενούς, στις αξίες και τα πιστεύω του, η υποστήριξη της οικογένειας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές είναι σημαντική μέριμνα για όλο το προσωπικό των μονάδων μας. Μέσα από ήπιες παρεμβάσεις ιατρικής και νοσηλευτικής φύσεως και κυρίως ανθρωπιά και αγάπη προσδοκούμε να απαλύνουμε τον πόνο, σωματικό και ψυχικό, και να προσφέρουμε ηρεμία και αξιοπρέπεια στους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945