Νόσος του Πάρκινσον

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Oasis, η εμπειρία πολλών χρόνων στην αντιμετώπιση ασθενών με κινητικά, νευρολογικά και εκφυλιστικά προβλήματα διασφαλίζουν μια σφαιρική προσέγγιση σε ασθενείς με τη νόσο του Πάρκινσον.

Προσέγγιση ασθενών με νόσο του Πάρκινσον

Οι χώροι είναι κατάλληλα διαμορφωμένοι, με γνώμονα την ασφάλεια με τη χρήση αντιολισθητικών υλικών, χειρολαβών και ειδικών βοηθημάτων στα μπάνια και τις τουαλέτες.

Η συνεχής νοσηλευτική παρουσία και φροντίδα εξασφαλίζει την άνετη και ασφαλή διαμονή, καθώς και την σωστή και έγκαιρη χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής. Η τακτική παρακολούθηση από τον ειδικό παθολόγο της μονάδας και η παρέμβαση του ειδικού νευρολόγου όταν χρειαστεί βοηθά στην συνεχή αξιολόγηση και αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της νόσου.

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Oasis, δίδεται η δυνατότητα φυσιοθεραπείας αλλά και απλής άσκησης στους διαδρόμους, τα μπαλκόνια και τον κήπο της μονάδας ή τη χρήση του στατικού ποδηλάτου.

Η ψυχολόγος της μονάδας δρα υποστηρικτικά και θεραπευτικά με τις ομαδικές ή και ατομικές παρεμβάσεις και ασκήσεις νοητικής και ψυχικής ενδυνάμωσης.

Η σπιτική κουζίνα με τα πρώτης ποιότητας υλικά, προσφέρουν μια ολοκληρωμένη δίαιτα με βάση τη μεσογειακή διατροφή.

Προβλήματα στην κατάποση μπορούν να αντιμετωπιστούν με τη βοήθεια της λογοθεραπεύτριας και σε βαρύτερες καταστάσεις υπάρχει η δυνατότητα να τοποθετηθεί γαστροστομία για την διασφάλιση της ασφαλούς σίτισης των ασθενών με νόσο του Πάρκινσον.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945