Σύντομη φιλοξενία

H υπηρεσία σύντομης φιλοξενίας είναι η ιδανική λύση για εσάς που πρέπει να απέχετε για ένα μικρό διάστημα από τη φροντίδα του αγαπημένου σας προσώπου.

Υπηρεσία σύντομης φιλοξενίας ηλικιωμένων

Η υπηρεσία σύντομης φιλοξενίας ηλικιωμένων στις μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων Oasis προσφέρει μια ευκαιρία για λίγη ξεκούραση στα άτομα τα οποία φροντίζουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο σπίτι. Η ξεκούραση μπορεί να διαρκέσει μερικές μέρες, ή και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

frontida-ilikiomenon-oasis

H υπηρεσία σύντομης φιλοξενίας, αποτελεί την ιδανική λύση για εσάς που πρέπει να απέχετε για ένα μικρό διάστημα από τη φροντίδα του αγαπημένου σας προσώπου (επαγγελματικοί λόγοι, ανάγκες ξεκούρασης και αποφόρτισης) αλλά θέλετε, παράλληλα, να μεριμνήσετε για ένα ασφαλές και δυναμικό περιβάλλον που θα παράσχει υπηρεσίες με  ποιότητα φροντίδας και ασφάλειας, αλλά και ποιότητα ζωής στο συγγενή σας.

Η υπηρεσία σύντομης φιλοξενίας μπορεί να προσφερθεί τόσο προγραμματισμένα όσο και σε έκτακτες περιπτώσεις, για να  σας βοηθήσει σε περιπτώσεις άγχους, ασθένειας, διακοπών ή μη διαθεσιμότητας σας για κάποιο λόγο.

Κατά τη διάρκεια της σύντομης φιλοξενίας του, το προσωπικό της μονάδας μας θα προσφέρει τη φροντίδα και την αγάπη του στο δικό σας άνθρωπο. Επίσης, θα μπορείτε να ενημερώνεστε για το αγαπημένο σας πρόσωπο καθημερινά όσο αφορά τη διαμονή του, τις δραστηριότητες, τις αντιδράσεις του, αλλά και να μιλάτε τηλεφωνικά μαζί του αν το επιθυμείτε.

Επιπλέον, η βραχύχρονη φιλοξενία είναι ένα πολύ ασφαλές μέσο, δοκιμής ή σταδιακής μετάβασης και προσαρμογής στο πρόγραμμα μόνιμης διαμονής για όσους από εσάς αποφασίσετε πως η ιδανική λύση είναι τελικά η διαμονή του ανθρώπου σας στην πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Oasis.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945