Εργασία

Εργαστείτε στη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων Όασις

Εργαστείτε κοντά μας

Μια πρότυπη Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων (ΜΦΗ), όαση στο χώρο της φροντίδας της τρίτης ηλικίας. Το Κέντρο Φροντίδας Ηλικιωμένων Oasis, δημιουργήθηκε από μια ομάδα ανθρώπων με μεγάλη εμπειρία στο χώρο για να καλύψει ποιοτικά ένα κενό στις υπηρεσίες υγείας των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Το προσωπικό της Oasis αποτελείται από επαγγελματίες υγείας, με εξειδίκευση στη φροντίδα των ηλικιωμένων ανθρώπων. Η εξειδίκευση αυτή του προσωπικού, δεν οφείλεται μόνο στην εκπαίδευσή τους, αλλά στην εμπειρία που έχουν αποκτήσει εδώ και πολλά χρόνια, εργαζόμενοι με ηλικιωμένους ασθενείς.

Στην Oasis, φροντίζουμε ώστε οι εργαζόμενοί μας να αισθάνονται ασφαλείς και να είναι καλά εκπαιδευμένοι για να ανταπεξέρχονται στις καθημερινές ανάγκες της φροντίδας των ηλικιωμένων ασθενών. Για υποβολή βιογραφικών παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε τα βιογραφικά σας στο info@oasisweb.gr ή μέσω της παρακάτω φόρμας.

Φόρμα Αποστολής Βιογραφικών    Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

    Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
    210 6016945