Νοσηλευτική φροντίδα

Στη μονάδα μας αντιμετωπίζουμε κάθε φιλοξενούμενό μας ξεχωριστά και αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες του.

Η νοσηλευτική φροντίδα στη μονάδα Oasis

Ανταποκρινόμαστε με αγάπη στις επιθυμίες του με σεβασμό στην προσωπικότητά του. Το χαμόγελο, η θαλπωρή και η ανθρώπινη προσέγγιση από το προσωπικό της μονάδας μας, θα σας κάνουν να νιώσετε άνετα από την πρώτη στιγμή.

Η καθημερινή επαφή με το νοσηλευτικό προσωπικό δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης και οικειότητας δημιουργώντας ένα ευχάριστο οικογενειακό κλίμα που βοηθά στην ευχάριστη διαμονή. Αυτό είναι πολύ σημαντικό σε φιλοξενούμενους που πάσχουν από άνοια όπου η σταθερότητα στο περιβάλλον παίζει σημαντικό ρόλο.

Η πολυετής εμπειρία, το εξειδικευμένο προσωπικό και η αφοσίωση στην παροχή υπηρεσιών ποιότητας καθιστούν τη μονάδα μας τη σωστή επιλογή για τη φροντίδα των αγαπημένων σας. Η 24ωρη νοσηλευτική παρουσία και φροντίδα εξασφαλίζει άνετη και ασφαλή διαμονή, σωστή και έγκαιρη χορήγηση της φαρμακευτικής αγωγής και τον εντοπισμό πιθανών προβλημάτων στην υγεία τους.

Στη μονάδα μας εφαρμόζονται απλές αλλά και σύνθετες νοσηλευτικές πράξεις όπως χορήγηση ενδοφλέβιων υγρών και αντιβιοτικών, περιποίηση κατακλίσεων, γαστροστομιών, τραυμάτων, τοποθέτηση και αλλαγή ουροκαθετήρων κ.ά. Με αυτό το τρόπο μπορεί να αποφευχθεί μια άσκοπη μετακίνηση στο νοσοκομείο.ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945