Προβλήματα αναπνευστικού

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Oasis, έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των ασθενών με χρόνια προβλήματα αναπνευστικού.

Αντιμετώπιση χρόνιων αναπνευστικών προβλημάτων

Τα χρόνια αναπνευστικά προβλήματα δυστυχώς είναι συχνά σε μεγαλύτερες ηλικίες. Το τσιγάρο, η ρύπανση του αέρα, διάφορες επαγγελματικές νόσοι, αυτοάνοσες καταστάσεις και άλλοι παράγοντες μπορεί να αποτελούν το αίτιο χρόνιας πνευμονοπάθειας.

anapneystika-provlimata
Ο ασθενής με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα παρουσιάζει συνήθως υφέσεις και εξάρσεις στη νόσο του. Είναι σημαντικό ο χρόνιος αναπνευστικός ασθενής να ακολουθεί πιστά την φαρμακευτική του αγωγή με εισπνεόμενα και άλλα φάρμακα και να παρακολουθείται σε τακτική βάση. Σε περιόδους έξαρσης οι ασθενείς αυτοί μπορεί να χρειαστούν αναπνευστική φυσικοθεραπεία, οξυγονοθεραπεία, χρήση νεφελοποιητών, αναρρόφηση εκκρίσεων κ.ά.

Στη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Oasis, έχουμε την εμπειρία που απαιτείται για να αντεπεξέλθουμε στις απαιτήσεις των ασθενών με χρόνια προβλήματα αναπνευστικού. Η ιατρική και νοσηλευτική ομάδα, σε συνεργασία με τον φυσικοθεραπευτή μπορεί να σχεδιάσει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα άσκησης, αναπνευστικής φυσικοθεραπείας και οξυγονοθεραπείας που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων της υποκείμενης νόσου.


Διαβάστε περισσότερα για την Εξειδίκευση που μπορούμε να προσφέρουμε στην οικογένειά σας μέσα από την μονάδα μας.

Επικοινωνήστε με την Μονάδα Φροντίδας Ηλικωμένων Oasis στην Αγία Παρασκευή, Αθήνα
210 6016945